Herokuvapohjat (12)

Videot ja tarinan­kerronta digi­ympäristöissä

Kuinka rakentaa tuloksellisia videotarinoita nyt ja tulevaisuudessa?

Webinaaritallenteella päivität tietosi videomuotoisesta tarinankerronnasta nykypäivään.

Digitaalisiin kanaviin keskittyvässä koulutuksessa Henna ja Tuomo avaavat mekanismeja toimivien videotarinoiden taustalla sekä kertovat millaiset videotarinat toimivat eri pääkanavissa. Webinaari sopii erityisesti kaikille, joita kiinnostavat digisopivien videotarinoiden rakentaminen, kohderyhmien huomioiminen tarinankerronnassa sekä tarinankerronnan onnistumisen mittaaminen.

Saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi kertoa tarina videolla?
  • Miten tarina kerrotaan?
  • Miten huomioida kohderyhmät tarinankerronnassa?
  • Mitä tulosten mittaamisessa kannattaa ottaa huomioon?

Webinaarin puhujat videomarkkinoinnin huipulta

Videolle-kouluttajasi: Henna Seppälä
Henna Seppälä

Käsikirjoittaja ja ohjaaja, Videolle

Henna on ihmisistä ja elokuvista kiinnostunut käsikirjoittaja ja ohjaaja sekä tuleva elokuva- ja televisiotutkimuksen maisteri. Hennan intohimona on tutkimisen ja luovan tekemisen yhdistäminen, sekä ihmislähtöisen mainonnan ja markkinoinnin suunnittelu. Erityisen mieluusti Henna käsikirjoittaa ja ohjaa dokumentaarisia henkilökuvia tai yhteiskunnallisia aiheita käsittelevää mainontaa.

Videolle-kouluttajasi: Tuomo Sinkkonen
Tuomo Sinkkonen

Media- ja datajohtaja, Videolle

Tuomolla on 10 vuoden kokemus media-alalta kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyi Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista Dentsusta. Dentsulla Tuomo on viimeiset vuodet toiminut videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja samalla liikkuvan kuvan sanansaattajana mm. IAB:n videotyörymän aktiivisena jäsenenä.

Katso ilmainen webinaaritallenne täyttämällä tietosi