Ilmainen webinaari markkinoijille
Ilmainen webinaari

Mitä markkinoijan pitää tietää liikkuvasta kuvasta 2023?

Webinaari markkinoijille

Mitä liikkuvasta kuvasta pitää tietää vuonna 2023? 

Video on vaikuttavin mainonnan muoto, mutta samalla videomarkkinointi on kompleksisempaa kuin koskaan aiemmin. Mitkä ovat videomarkkinoinnin trendit vuonna 2023? Mihin kanaviin ja mainosformaatteihin ensi vuonna kannattaa satsata? Kuinka taklata yhdellä tuotannolla kustannustehokkaasti kaikki kanavat? 

Webinaarissa Roudan ja Videollen huippuasiantuntijat Heidi Kurppa ja Tapio Haaja sukeltavat videomarkkinoinnin syvään päätyyn ja kertovat vuosien aikana oppimansa salaiset vinkkinsä ja tulevaisuuden ennustuksensa tuloksellisen videomarkkinoinnin tekemiseen.  

Kouluttajasi video­markkinoinnin huipulta

Heidi Kurppa
Heidi Kurppa

Key Accounts & Digital Specialist, Routa

Heidillä on 6 vuoden monipuolinen kokemus pienten ja keskisuurten asiakkaiden markkinoinnista. Uuden oppiminen ajaa eteenpäin ja kohti mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

"Tällä hetkellä autan pääasiassa kollegoita digiasioissa sekä vastaan omien asiakaiden monimediallisten kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Monipuolisuus ja ongelmanratkaisu saavat innostumaan. Tällä kertaa keskustellaan videosisältöjen mahdollisimman tehokkaasta monimediallisesta hyödyntämisestä."

 

Tapio Haaja
Tapio Haaja

Päävideostrategi & kehitysjohtaja, Videolle

Tapiolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta videosta ja markkinoinnista. Ennen Videolle siirtymistään Tapio toimi MTV:llä MTV Katsomon vetäjänä. Tämän lisäksi Tapio on toiminut MTV:llä videokehityspäällikkönä, perustanut MTV videoverkoston sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa. 

Katso tallenne